برنامه ریزی خرید یو پی اس برای سازمان ها

برنامه ریزی خرید یو پی اس برای سازمانها

یک نقطه شروع خوب هنگام برنامه ریزی برای خرید یو پی اس، نگاهی اجمالی به عملکرد استراتژیک سیستم برق اضطراری است. در این مقاله از یو پی اس کاران برخی نکات را به شما در ارزیابی نیازهای کسب و کارتان پیشنهاد خواهد کرد و برخی از راهنمایی ها را در مورد طبقه بندی تجهیزات خود به دسته های مختلف از لحاظ میزان مراقبت مورد نیاز ارائه می دهد.

امروزه اکثر شرکت ها متوجه  شده اند که تنها راه تضمین ادامه تجارت آنها با توجه به مواجهه با منابع انرژی نامطمئن امروزی، داشتن منابع تولید انرژی در حالت های اضطراری مثل دیزل ژنراتور و یو پی اس می باشد. نوع کسب و کار شما ، نوع و سطح حفاظت لازم برای حفظ عملکرد مداوم و بی خطر تجهیزات تان و همچنین شهرت و سودآوری شرکت شما را تعیین می کند.

کیفیت غیر قابل اطمینان جریان برق

کیفیت نامطلوب جریان برق و قطعی آن، وقفه های موقت برق ، افزایش جریان و نیز افت ولتاژ ، همگی باعث ایجاد مشکلاتی برای تجهیزات الکتریکی حساس می شوند. قطعی های برق به طور کلی کوتاه مدت هستند، بر اساس آمار شرکت برق قطعی برق در شهر های بزرگ بین 20 تا 30 دقیقه در نظر گرفته می شود اما در تابستان امسال شهر تهران و اکثر شهرهای بزرگ ایران با مشکلات طولانی قطعی برق مواجه شدند، زمانی که تقاضا زیاد برای برای تهویه مطبوع و سیستم های سرمایش مثل کولرهای گازی در تابستان بوجود آمد سبب شد که زیرساخت های الکتریکی محلی در شهر های بزرگی مثل تهران ، کرج  و مشهد نتوانند از پس تقاضا برآیند. و این امر شرکت های بسیاری را تهدید کرد و قطعی برق و مشکلات دیگر به صورت دوره ای در سراسر کشور تجربه شد .

برنامه ریزی شما برای تداوم وصل بودن برق، ماهیت کسب و کار شما را منعکس می کند. برای اکثر شرکت ها تامین برق برای کارکرد کامپیوتر ها و سرورهایشان امری ضروری است.برای سایر شرکت ها، مانند دیتا سنتر ها و بانک ها و سازمان های خدمات مالی،هر خرابی به شدت بر شهرت و سود شرکت تاثیر می گذارد و هر گونه قطعی برق، پیامدهای شدیدی دارد.

استراتژی برق اضطراری شما

بنابراین، برنامه ریزی نیاز تجهیزات به یو پی اس داشتن یک برنامه دقیق برای مواقع قطعی برق و درک مفاهیم کامل این استراتژی و تاثیر آن بر موفقیت مداوم کسب و کار شما بسیار مهم است. استراتژی شما باید بیش از اتاق های کامپیوتر، سرور ها و تجهیزات ارتباطی را پوشش دهد. تجهیزاتی که کمتر حساس هستند و می توانند قطع کوتاه مدت برق را تحمل کنند ممکن است فقط به دیزل ژنراتور نیاز داشته باشند اما همه چیز باید در نظر گرفته شود.

سازمان شما چه مدت می تواند بدون تلفن کار کند؟ روشنایی اضطراری، سیستم های آتش نشانی ، کنترل دسترسی، خنک کننده اتاق های کامپیوتر و سرورها و برق کمکی برای آسانسور ساختمان باید مورد ارزیابی قرار گیرند.

ارزیابی نیازهای کسب و کار

اما چگونه نیازهای تداوم و بهبود کسب و کار خود را تعیین می کنید؟

چطور سیستم های حیاتی کسب و کار را شناسایی می کنید که نیاز به حفاظت کوتاه مدت برقی دارند ویا آنهایی که نیاز به یک منبع انرژی جایگزین درازمدت دارند؟

به عنوان یک نقطه شروع، شما احتمالا ارزیابی خطراتی که کسب و کار شما با آن مواجه می شود را مفید خواهید یافت.

طبقه بندی تجهیزات و مصرف کننده ها

از دیدگاه نیازهای یک کسب و کار، مشخص است که سیستم های مختلف نیاز به سطوح مختلف حفاظت برقی دارند. این به شما این امکان را می دهد که هر یک از تجهیزات تان را با توجه به حفاظت برق مورد نیاز آن طبقه بندی کنید.

سیستم های بحرانی آنهایی هستند که به هیج وجه نباید از کار بیفتند. آنها باید تا زمانی که ممکن است کار کنند، حتی اگر به طور نامحدود نمی توان آنها را روشن نگه داشت. اگر تجهیزات طوری طراحی شده که بیش از 4 یا 5 میلی ثانیه نباید قطع برق داشته باشد، قطعا نیاز به یو پی اس  (UPS) خواهند داشت. یو پی اس برق ورودی را تامین می کند و دستگاه را در برابر قطع برق کوتاه مدت محافظت می کند. برق مورد نیاز توسط انرژی های ذخیره شده در  باتری یو پی اس یا انرژی تولید شده محلی (معمولا یک دیزل  ژنراتور) تامین می شوند. سیستم ها و تجهیزات بحرانی هم به دستگاه یو پی اس و هم ژنراتور دارند که در مقاله استفاده از یو پی اس در کنار ژنراتور مفصل به این موضوع پرداخته ایم

سیستم های اولیه شامل تجهیزات الکترونیکی است که در هنگام قطع برق باید برق برایشان تامین شود اما در عین حال می توانند قطعی کوتاه مدت را تحمل کنند. تاخیر بین 15 تا 30 ثانیه بسته به نوع و اندازه دیزل ژنراتور تان برای این سیستم ها وجود خواهد داشت و در صورت لزوم به تکمیل پشتیبان. سیستم های حساس نیاز به یو پی اس خواهند داشت.

سیستم های ضروری

سیستم های ضروری همانهایی هستند که باید در صورت قطعی برق ازدستگاه های حفاظتی استفاده کنند، اما می توانند وقفه های کوتاه مدت را تحمل کنند.بسته به نوع و اندازه دیزل ژنراتور، تاخیر بین 15 تا 30 ثانیه قبل از اینکه ژنراتور شروع به تولید برق مورد نیاز کند وجود خواهد داشت. منابع جایگزین دیگری وجود دارد، اما معمول ترین آن ها یک دیزل ژنراتور است.

بقیه وسایل الکتریکی آنهایی هستند که قطع برق مشکلی برای آنها ایجاد نمیکند و در نتیجه خطری متوجه سلامت و ایمنی کارکنان یا مشتریان نخواهد شد و به هیچ وجه به تجهیزات آسیب نمی رساند. این سیستم ها هیچ نیازی به دستگاه های حفاظتی مانند یو پی اس ندارند.

دسته بندی تجهیزاتی که نیاز به برق اضطراری دارند

  • سیستم های “بحرانی” به هر دو مورد یو پی اس و دیزل ژنراتور نیاز دارند
  • سیستم های حساس نیاز به یو پی اس دارند
  • سیستم های اولیه نیاز به دیزل ژنراتور دارند
  • مصرف کننده های غیر ضروری ممکن است به هیچ کدام نیاز نداشته باشند
یو پی اس کاران

یو پی اس کاران

فروشگاه تخصصی یو پی اس UPS و باتری یو پی اس

مشاور شما در خرید انواع یو پی اس
از جدیدترین محصولات و مطالب تخصصی در حوزه برق و تکنولوژی روز مطلع شوید

کارشناسان ما در اولین فرصت پاسخگوی سوالات شما خواهند بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *